Persoonlijk

Als bevlogen mens en betrokken professional weet ik mensen en organisaties in beweging te Sepp Lifkakrijgen. Vanuit een open, prikkelende en doortastende houding ben ik steeds op zoek naar dat wat mensen verbindt, met zichzelf en met elkaar. Door vanuit hart en ziel te leven en steeds het potentieel in de ander te zien weet ik mensen te raken en in de eigen kracht te zetten.

Vanuit mijn achtergrond als leidinggevende, in de culturele sector en bij de overheid, en jarenlange ervaring als trainer, coach & procesbegeleider daag ik mensen uit het beste in zichzelf naar boven te halen. Mijn motto: “Neem de ander zoals hij is, laat hem in zijn waarde en biedt hem de kans het allermooiste in zich aan te boren en te uiten”.

Door mijn internationale opleidingen als NLP Master Trainer, Consultant & Sociaal Entrepreneur, Transpersoonlijk Coach & Counselor en diverse Training- en Coachingsopleidingen ben ik beroepsmatig in staat mijn eigen innerlijk leiderschap om te zetten in vormen die aansluiten bij de persoon, het team of de organisatie die ik begeleid. Het belangrijkste vind ik echter – los van welke vorm dan ook – om mijn hart open te stellen voor de ander: “Het mooiste cadeau dat je iemand kunt geven is de kwaliteit van je aandacht.” (- Richard Moss)

Door mijn hart te volgen heb ik van jongs af aan mensen begeleid: eerst door het organiseren van kinderkampen in Nederland, later door in Amerika in Summer Camps ‘mensen met een belemmering’ een prachtige vakantie te laten beleven. Ik heb gedurende ruim 20 jaar als reisleider mensen in contact gebracht met andere culturen en ook vandaag de dag begeleid ik als vrijwilliger verschillende projecten waarbij het erom gaat dat mensen met elkaar in verbinding komen.